Saltar al contenido

Prueba 10

https://seositecheckup.com/seo-audit/gladi.online
http://www.widgeo.net/SiteDoctor/health_check/report/325240/gladi.online
http://www.webwikis.es/gladi.online
https://www.beqbe.com/-6-basta-avfuktare-2021

Inget kan förstöra ett hem sÄ mycket som fukt. Det enda man kan göra Àr att ta itu med problemet vid kÀllan, eftersom det orsakar mögel, svarta flÀckar, sönderfallande mÄlningar och mÄnga andra obehagliga symtom. Det Àr dÀr avfuktare kommer in i bilden, de suger ut överflödig fukt ur luften och förhindrar att den byggs upp och infekterar miljön.

Nu hÀvdar vi inte att avfuktare kan ta itu med de allvarligaste problemen med fukt, vilket kan krÀva att en byggare kommer in och lÄnar ut sin expertis, men de Àr en lysande lösning för lÄga till medelstora fall, som hÄller fukten i schack och förhindrar att mögel bildas och byggs upp. Vissa modeller kan samla upp till 25 liter fukt per dag, vilket gör dem otroligt anvÀndbara för att torka klÀder under vintermÄnaderna (inte helt olikt en torktumlare, men vanligtvis billigare).

Observera: förvÀxla inte en avfuktare med en luftfuktare, som gör det motsatta jobbet genom att tillföra fukt till luften i utrymmen som Àr för torra. Att blanda ihop dem kan bli lite av en katastrof!

Vi har tagit en titt pÄ nÄgra av de bÀsta avfuktare som finns pÄ marknaden just nu för att se vilka som presterar bÀst, ger bÀst valuta för pengarna och bara allmÀnt passar bra in i hemmet. Scrolla ner för att se vad vi tyckte.

SkÀl att köpa: Den Àr energisnÄl, sÄ du sparar pengar; tÀcker ett stort omrÄde.
SkÀl att undvika: Tanken nÄr max 5 l, sÄ du kan behöva tömma den dagligen.

Som ett av de mest kĂ€nda avfuktningsvarumĂ€rkena som finns Ă€r Meaco 25L Ultra Low Energy Dehumidifier en av de bĂ€sta som finns. Är det en avfuktare? Är det en torktumlare? Den Ă€r pĂ„ sĂ€tt och vis bĂ„de och. Det hĂ€r odjuret suger ut sĂ„ mycket fukt ur luften att det faktiskt torkar dina vĂ„ta klĂ€der nĂ€r de hĂ€nger i nĂ€rheten.

Det Àr ocksÄ en av de första avfuktare i Storbritannien som har en DC-inverter, nÄgot som vanligtvis finns i avancerade luftkonditioneringsenheter. Det innebÀr att den gör alla dessa jobb utan att anvÀnda mycket ström med bara 270 watt. Trots att den hÀr avfuktaren Àr relativt liten kan den suga upp till 25 liter vatten ur luften per dag. Den tÀcker ett omrÄde ungefÀr lika stort som ett hus med fem sovrum.

Tanken nÄr dock upp till 5 liter, sÄ du kan behöva tömma mycket beroende pÄ hur mycket fukt du har. Tack vare hjulen kan du enkelt rulla den hÀr avfuktaren till badrummet eller bakdörren. Du kan anvÀnda vattenbehÄllarens handtag för att enkelt glida ut och tömma vattnet. Det finns ett kontinuerligt drÀneringslÀge och en tvÄ meters slang, vilket gör den till en idealisk avfuktare för att torka ut ett skjul eller en bÄt.

En digital display gör det trevligt och intuitivt att komma Ă„t instĂ€llningarna för timer, flĂ€kthastighet, lamellsvĂ€ngning, joniserare, automatisk avfrostning, automatisk omstart och barnlĂ„s. HĂ€r kan ocksĂ„ lĂ€gen vĂ€ljas, bland annat tvĂ€ttlĂ€ge och ett anvĂ€ndbart nattlĂ€ge som gĂ„r superljudlöst. Allt detta och till ett konkurrenskraftigt pris – detta Ă€r verkligen en av de bĂ€sta avfuktare du kan Ă€ga just nu.